Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
Nya utbildningsdatum finns nu för basutbildningen för seniorledare, en sista utbildningsstart innan sommare och två till hösten. Se datumen och hör föreningen Sickla Seniorerna berätta om varför du ska gå utbildningen.
 

Utbildning på gång!

(2021-04-29 16:52)
Basutbildning för seniorer har rullat igång och efter de inledande omgångarna har vi till allra största del fått mycket positiv respons.
 

Eldsjäl 2.0

(2021-04-28 15:17)
Eldsjäl 2.0 är ett ambitiöst ledarskapsprogram som arrangeras i samarbete mellan RF-SISU och Folkspel.
 
Ett virtuellt lopp kan springas, gås, cyklas, simmas eller skidas från vilken plats som helst och när som helst. Deltagaren kan helt enkelt lägga upp sitt eget lopp utifrån sina egna villkor.
 
Volontärbyrån hjälper organisationer att hitta och ta hand om ideella. Detta gör dom både genom deras digitala förmedling och genom kurser och kunskap om engagemang. Din förening kan ta hjälp av dem, vi berättar hur.
 
Snart är det dags för det här årets stora idrottspolitiska händelse. Den 28-30 maj är det Riksidrottsmötet för medlemsförbunden i Riksidrottsförbundet, ett årsmöte som genomförs vartannat år. I år står motion högt på dagordningen.
 
I detta blogginlägg berättar Birgitta Fernström och Malin Vilje om deras upplevelser av basutbildningen för seniorledare som de nu genomgått tillsammans med oss.
 
Vi efterlyser en bild på din förenings fotbollsplan. Skicka bilden till oss så ska vi skapa ett album där vi visar upp alla våra arenor, från norr till söder, och visar på hur många platser vi snart hoppas kunna erbjuda fotboll på igen!
 

Projektstöd ungdomsidrott

(2021-02-25 14:03)
Vi vill påminna om att söka Projektstöd ungdomsidrott (gamla Idrottslyftet) för att möjliggöra ny verksamhet. Det finns tre olika potter att söka ur.
 
Motionsidrottsföreningen Sävar IK/Korpen har fått den ärofyllda utnämningen Årets prestation på Umeå Idrottsgala.
 
Basutbildningen för seniorledare har startat och den allra första utbildningen har precis dragit igång!
 
När 2020 års första Korpnytt skickades ut för ganska precis ett år sedan var rubriken ”Korpen – en kreativ urkraft!”. Trots allt som hänt under det senaste året väljer vi nu exakt samma rubrik.
 
Årsmötet är föreningens högst beslutande organ. På föreningens årsmöte får alla medlemmar i föreningen vara med och bestämma i flera viktiga frågor. Vi har samlat tips för hur ni kan genomföra årsmötet digitalt.
 
Pandemins effekter är brutala på många sätt. Inte minst för Korpens verksamhet. Därför har vi under vecka 4 startat en medlemskampanj i sociala medier med budskapet "Fortsätt vara medlem".
 

Postadress:
IF Aerostep Company - Korpen
Skolgatan 5
81330 Hofors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: aerostepcompany@gmai...

Se all info