Hoppa till sidans innehåll

Spinning för cyklister är tillbaka

30 NOV 2016 13:02
7:e och 14:e december tjuvstartar vi spinning för cyklister
  • Uppdaterad: 30 NOV 2016 13:12

Spinning för cyklister är ett längre spinningpass där syftet är att få en bra försäsongsträning inför kommande cykelsäsong. Givetvis behöver du inte vara cyklist för att delta utan passet går som vanligt att anpassa helt efter dina förutsättningar.

Vi kör igång dessa pass efter jul och då kommer passen att byggas efter olika block där målet med det första blocket är grundträning och att öka syreupptagningsförmågan (januari), block två handlar om att lära kroppen att jobba längre perioder trots mjölksyra (laktat) (februari) och block tre ger oss intensiva intervaller/fart för att förbereda oss för utesäsongen (mars).

Nu får du chansen att prova på två pass redan i december nämligen onsdagen den 7:e december och onsdagen den 14:e december. Tiden är 18:30 - 20:00.

Du får gärna förboka din cykel till ett eller båda passen (från och med i dag 30/11), det gör du genom att maila till This is a mailto link, skriv också datum när du vill delta. Var också noga med att boka av din cykel om du får förhinder. Givetvis går det bra att dyka upp utan bokning och hoppas på att det finns cyklar kvar.

Har ni frågor! Hör av er till Linda eller Maarit via mailen ovan, Facebook eller leta reda på oss någonstans.

Välkommen!

Linda och Maarit

Skribent: Maarit Kaskela
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
IF Aerostep Company - Korpen
Skolgatan 5
81330 Hofors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: aerostepcompany@gmai...

Se all info