Hoppa till sidans innehåll

Aerostep öppnar upp tis 6/4-21!!

02 APR 2021 17:34
Äntligen slår vi upp dörrarna för att träna våra gruppträningsklasser hos oss. För att vi ska träna säkert finns några saker att tänka på. Läs på inför besöket hos oss och välkomna!
  • Skapad: 02 APR 2021 17:34

Tisdagen 6/4-2021 kl 11:45 kickar vi igång träningsvåren hos oss med nytt schema. Vi hoppas att ni är lika taggade som oss. Som ni förstår finns det en hel del praktiska grejer att tänka på i dessa tider för att vi alla ska kunna träffas och träna under säkra förhållande, så här kommer lite information inför öppning. Har ni frågor om något är det bara att mejla oss eller skicka ett meddelande på Facebook eller instragram.

  • Schemat hittar ni här på hemsidan, Facebook och Instagram.
  •  Vi kommer ha drop in på våra pass tills annat anges. 8 deltagare per pass kan vi ta emot. Utanför våra lokal kommer 8 klädnypor att sitta, dessa klädnypor är biljetter för passen. 1 klädnypa = plats på passet.
  • Mellan varje pass på schemat är det 30 minuter, ytterdörren är låst när pass pågår och låses upp när passet innan är slut. Detta innebär att kommer du och ska träna pass 2 för dagen blir du inte insläppt före deltagarna på passet innan lämnat lokalen och instruktören släpper in er.
  • Vi har valt att inte ha dusch och/eller omklädningsmöjligheter i dagsläget, men toaletterna är öppna. Detta innebär att det finns 4 toaletter att tillgå för alla deltagare.
  • Spinningen körs i stora salen så deltagarantalet är lika på samtliga pass och INGA parallella pass körs för att inte överskrida maxantalet på 8 + instruktör.
  • Vi har utökat antalet markeringar i hallen, det finns pilar åt vilket håll man går när man
    kommer in, in/utgång i stora salen, markerade platser osv. Detta för att vi ska underlätta så avstånd hålls.
  • Sist men inte minst - Vi påminner åter igen om att vi tränar friska, håller avstånd och tar hänsyn till varandra. Vi tvättar händerna eller använder handsprit och vi torkar av utrustningen vi använt oss av efter varje pass. 

Vi ser fram emot att se er hos oss. Välkomna! 

Skribent: Malin Forslin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IF Aerostep Company - Korpen
Skolgatan 5
81330 Hofors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: aerostepcompany@gmai...

Se all info