Hoppa till sidans innehåll

BARN I BALANS

03 JAN 2018 07:19
  • Skapad: 03 JAN 2018 07:19

INFORMATION/ANMÄLAN TILL BARN I BALANS VT-18

 

Barn i Balans, 6-12 år, Onsdag kl.18.30-19.30, start 24/1
Plats: Lillåskolans gymnatiksal
Ledare: Ulla S Blomdal/Camilla Norlander

Målet är att stärka och förbättra folkhälsan utifrån ett helhetsperspektiv. Vi vill på ett enkelt och lustfyllt sätt väcka intresset och förmedla ett helhetsperspektiv inom hälsa för barn. Vi har bland annat, i bild och text: yogaövningar, meditationsberättelser, andnings- och avspänningsövningar.

Målet är bl.a en förbättring av läs och skrivförmågan, ökat självförtroende, stärkt självkänsla, högre koncentrationsförmåga, bättre kondition och hälsa.

Vi kommer att utgår från de fem årstiderna där varje kapitel är en årstid med fem underkapitel som återkommer vid varje årstid när vi gör våra pass.

Mer finns att läsa på www.barnibalans.se

Ulla har gått utbildningar som gruppledarinstruktör med inriktning aerobic/step up, afrodance och nu senast Barn i balans. Hon har varit aktiv instruktör i ca 15 år hos oss på Aerostep. En klippa och en trygghet i vår verksamhet.

Camilla brinner för balans i livet och personlig utveckling. Med tre små döttrar i huset så känner hon att det är viktigt att få med dessa saker i deras uppväxt och tvekade inte när hon fick frågan om att bli ledare tillsammans med Ulla.

 

 

Anmäl ditt barn på e-post This is a mailto link, skriv fullständigt namn och personnummer på barnet och mobilnummer till minst en förälder.

Avgift  400 kr inkl. medlemsavgift betalas till bankgiro 5512-9894 eller swish 1235128970, visa kvitto på betalningen till instruktörerna så de kan notera betalningen.

 

Skribent: Susanne Björn
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
IF Aerostep Company - Korpen
Skolgatan 5
81330 Hofors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: aerostepcompany@gmai...

Se all info